ÜZLETI INFORMÁCIÓK » PayPal online fizetés
Fizetés PayPal-on keresztül

Hogy csökkentsük a nemzetközi fizetéseknél a bankátutalási díjat, a www.montedi.hu internetes üzlethálózatunknál bevezettük az egész világon használatos PayPal fizetési rendszert. Ezzel a fizetési móddal lehetőség nyílik a megrendelések készpénzmentes-, egy PayPal számlán keresztül, vagy hitelkártyával történő díjmentes fizetésére.

Mi az a PayPal?

  • A PayPal az egyik legismertebb és legelterjedtebb fizetési mód az internetes online fizetéseknél, és használhatja bárki, aki e-mail címmel rendelkezik. A PayPalnál ugyanis a számlák az e-mail cím alatt vannak vezetve, nem pedig számlaszámmal, ahogy azt a klasszikus bankoknál megszoktuk.

  • A PayPal szintén egy internetes fizetési rendszer, amely lehetővé teszi úgy a hitelkártyával történő ingyenesen fizetési átutalásokat, mint a számlák közti pénzátutalásokat.

  • A PayPal ma az egyik legelterjedtebb és legbiztonságosabb internetes online fizetési módszer. Szolgáltatásait a világon tobb mint 100 millió ember használja a világ 103 országában.

  • Éppen a biztonsága és sokoldalúsága miatt választottuk a PayPalt, hogy közvetítse a fizetést Önök és a mi www.montedi.hu web-árúházunk között.

  • A rendszer elfogadja a VISA, Maestro és az American Express kártyákat.

Hogyan történik a fizetés a PayPallal?

Nagyon egyszerűen. Ha a web-árúházunkban fizetni szeretne a PayPallal, nem kell számlát nyitnia a PayPalnál. Elég, ha vásárláskor kiválasztja fizetési módnak a PayPalt. A megrendelés elküldése után felkéri Önt hitelkártyája számának, érvényességi határidejének és a biztonsági kódjának megadására. Ha már létrehozta erre a célra a PayPalt, beléphet a rendszerbe és elküldheti a fizetést.

A fizetéshez szüksége van:

  • a hitelkártyája számára
  • a kártya érvényességének határidejére
  • a CSC kódra
  • egy e-mail címre

A PayPal fizetési módot bárki egyszerűen meg tudja oldani!

Hogyan fizetni a PayPalon keresztül?

Mielőtt fizetnének a PayPallal, ajánlott először meggyőződni róla, hogy a megrendelt árú  a raktáron van-e, ezért előbb küldje el a megrendelését és várja meg ennek visszaigazolását és a fizetésre való felkérést.

1. Az kiválasztott árút helyezze a kosárba, rendelje meg regisztrációval vagy akár anélkül is, fizetési módnak a harmadik lépésnél válassza ki "PayPal / fizetés kártyával" lehetőséget.

KÉP

2. Az adatok jóváhagyása után a megrendelés megtörténik, és Ön visszajelzést kap emailben ("A megrendelés visszaigazolása"). A fizetéssel a biztonság kedvéért várjon, amíg meg nem kapja a számlát.

KÉP

3. A PayPalon keresztül torténő költségtérítéshez kattintson a sárga sorra a "PayPal+ hitelkártyák logói" képre. Ez átirányítja Önt a PayPal.com fizetőkapujának biztonságos oldalára. Két lehetősége van, vagy fizet az Ön PayPalon regisztrált számlájára:

vagy fizet dombornyomott hitelkártyájával. (ennek a kártyának az első oldalán az internetes fizetéshez szükséges domború számok vannak nyomtatva)

4. Ha jóváhagyta az átutalást, emailben kap tőlünk egy visszaigazolást a fizetésről.

5. Ezután mi a legrövidebb időn belül elkészítjuk a megrendelését, és az elküldésről Önt emailben értesítjuk.

A PayPal.com fizetési rendszer a világon az egyik legbiztonságosabb készpénz nélküli fizetési mód. A mi web-árúházunk a PayPaltól semmilyen adatot nem kap a fizető ugyfélről. Nem kell félnie a hitelkártyája illetéktelen használatától. Ezeket az adatokat csak a bank kapja meg, amely biztosítja a titkosított átvitelt. Így biztosítva van, hogy az Ön hitelkártyájának adataihoz semmilyen illetéktelen személy nem férhet hozzá az interneten.

 

NDBiYz