ÜZLETI INFORMÁCIÓK » Üzleti feltételek
Üzleti feltételek

I. Általános Szerzödési és Felhasználási feltételek

Ezek az Általános Szerződési Feltételek / ÁSZF/ a vásárló és eladó közti viszonyt szabályozzák

Szolgáltató : Irena Fodorová, székhelye Medová 225/3, 25101 Říčany - Pacov, Csehország

Adószáma : CZ7656230318

a www.montedi.cz Webárúház szolgáltatója

Bank: mBank - BRE Bank S.A. Praha

Bankszámla száma (CZK): 670100-2208998868/6210

IBAN: CZ38 6210 6701 0022 0899 8868

A Felhasználó - vásárló a megrendelt árúért kizárólag bankkártyával, a PayPal online fizetési rendszer segítségével történő átutalással fizethet.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a megvásárolt termékek nevének, üzleti emblémájának és szabadalmának további felhasználására nem jogosult.


II. Adatkezelés biztonsága és védelme

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra  a személyes adatokat nem használja, kizárólag a szolgáltatás igénybevételét biztosítja. A felhasználók által megadott személyes adatokat harmadik szermélynek nem továbbítja.

III. Nyitvatartási idö

A www.montedi.cz internetes Webárúházunkból a nap 24 órájában, a hét bármely napján elküldheti címünkre megrendelését. Kivételt képeznek az esetleges szervíz munkálatok vagy az esetleges internet kiesés.
A szolgáltató kijelenti, hogy ÁFA fizető.

IV. Megrendelés

A megrendelő az árút a megrendelés pillanatában érvényes áron kapja meg. Fizetni kizárólag bankkártyával, PayPal online fizetési rendszer segítségével történő átutalással lehet.

V. Szerzödés /megrendelés/ visszavonása

A cseh törvénykönyv 2000. szeptember 14-én kiadott 367/2000 számú törvénye értelmében a vásárlónak joga van az átvételtől számított 14 napon belül a megrendelését visszavonni, ha az árut nem személyesen vette át, azonban teljesíteni kell a következö feltételeket :

1. Levelet küldeni a következö szöveggel: „Egyoldlúan felbontom a .........köv. év/ hó/nap feladott /számlaszám/megrendelésemet és kérem az ár visszatérítését a következö számlára ............……". Dátum és aláírás.

2. Az árut visszaküldeni a feladó címére a fenti levél másolatával együtt.
3, A visszaküldött árunak az eredeti, felbontatlan és sértetlen csomagolásban kell lennie,nem használt és komplett állapotban (tartalmaznia kell a kiegészítőket, használati utasítást, stb.) Ajánljuk az áru biztosítását. Ezen feltételek nem betartása estében nem vagyunk kötelesek az árut visszavenni.

A visszaküldés nem lehetséges , akkor ha
I) ha a küldendő áru függ a piac ingadozásától
II) ha az áru nem a raktári készletből származik, hanem a vásárló külön kívánságára
III) fogyasztási cikkekről van szó (mint pl. képhordozók, hang és információs anyagok), melyek használatkor elhasználódnak, nem állítható eredeti állapotba .
IV) akciós áruról van szó 

A fenti feltételek teljesítése esetén a szolgáltató köteles a pénzt 30 munkanapon belül, a megadott számláravisszaküldeni.
A fenti feltételek nem teljesítése estében a szolgáltató nem köteles a visszafizetni az árat, és az árut visszaküldi a vásárlónak. A szolgáltatónak joga van az ezzel adódó költségek kiszámlázására is.

VI. Információk a termékekröl

A Webáruház honlapján lévő információk a termékekről csupán illusztrációs jellegűek, néhány részlet eltérhet a küldött árutól.

VII. Fizetési feltételek

A fizetés kizárólag bankkártyával, PayPal online fizetési rendszer felhasználásával lehetséges.

VIII. Szállítási feltételek

A megrendelt árut a Cseh Posta közvetítésével továbbítjuk Önökhöz. A küldemény nem átvételét a szerződés megsértésének tekintjük és megtesszük a kellő lépéseket a vásárló felé. Az árut, amely a raktáron van, 3 napon belül postázzuk, raktáron nem lévö áru szállítása is 14 napon belül meftörténik.
A vásárló kötelessége átvételkor a kiszállítóval együtt, a szállítmány állapotát és épségét a mellékelt szállítólevél alapján leellenőrizni és az átvételt hiba esetében azt elutasítani .
A nem teljes vagy hibás áruról azonnal értesíteni kell a szállítót e-mailben a  montedi@montedi.cz címen, továbbá jegyzökönyvet írni a kiszállítóval közösen és azt is elküldeni e-mailben. ha a küldeményt már átvette és aláírta, utólagos reklamációra nincs lehetöség.

A nem átvett küldemény
FIGYELMEZTETÉS: Minden megrendelés a mi üzleti feltételeink szerint kötelezö. (A Cseh polgári törvénykönyv 544-545 § ,és a  40/1964 sz.)  Ha a küldeményt nem veszik át, a visszaküldéssel kapcsolatos költségekre 5000 Ft büntetés szabható ki. A megrendelés elküldésével (esetleg  e-mail küldésével az irena.fodorova@tiscali.cz címre vagy  telefonon. +420 724 307 106) TUDOMÁSUL veszik üzleti feltételeinket és a büntetés összegét. Figyelmeztetjük, hogy bármilyen fizetési elmaradás estében az adósság behajtására adatait átadjuk a pénzbehajtó agentúrának!

! A megrendelést visszavonhatja az elküldéstöl számított 2 órán belül e-mailben /nem telefonon/ !

IX.Jótállási feltételek

Az árukra vonatkozó jótállási feltételek a szolgéltató reklamációs feltételeinek felel meg.

X. Záró rendelkezések

Ezek az Általános Üzleti Feltételek 2011. 3. 1- től érvényesek. A Szolgáltatónak joga van ezen rendelkezések váltooztatására elözetes bejelentés nélkül.

Reklamációs rend
A vásárló kötelessége az átvett árut ellenörizni és az észlelt hibákról 5 napon belül értesíteni a szolgáltatót.

Az észlelt hibákat az átvételtöl számított 5 napon belül köteles írásban e-mailben elküldeni. Az írásos értesítésben ismertetni kell az észlelt hibákat, leírni milyen hibáról van szó és miben nyilvánul meg.Az írásos értesítést a szolgáltatónak kell elküldeni.

A reklamációhoz mellékelni kell a számla másolatát, továbbá a szállítólevél és a számla befizetését igazoló számla másolatát, és a reklamált hibákat.

A szolgáltató nem vállal felelősséget a szállításnál keletkezett hibákért, a hibás kicsomagolásért és a helytelen használat miatt keletkezett károkért. Az ilyen okokból keletkezett károkra nem vonatkozik a jótállás, sem a reklamációs rend.

A szolgáltató a reklamáció átvétele után 10 napon belül köteles a megrendelőt értesíteni a reklamáció átvételéről és a javítás lehetöségéről.

Köszönjük, hogy megtisztelt a bizalmával !

További szép napot kíván Önnek a MONTEDI csapata !


 

ZWJhYTVi